The developers of this project had a vision to build a mixed office + retail space that attracts both local community and businesses, as a hub.

Brief emphasis was to create a sense of dynamics and movement, allowing the architecture and landscape to interact and become one, in a way that doesn’t threaten the existing environment.

The atmosphere was to keep temperature and warmth to maximum, with an old 80’s photo feel to it.

Goldstein Group


Related Projects

  • Kabul Gate Celebrating the past, building a future.  Kabul ...

  • Project Description Sailmakers E14 is a unique real estate d...

  • Scene creation in CG art is always effected by light colour ...

  • The developers of this project had a vision to build a mixed...

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Line Creative Ltd All Rights Reserved.

LEGAL NOTE

Log in with your credentials

Forgot your details?